+ Reply to Thread
Results 1 to 1 of 1

Thread: QGaphicsView size is not getting set.

  1. #1
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    1
    Qt products
    Qt5
    Platforms
    Windows

    Default Re: QGaphicsView size is not getting set.

    I'm currently working on a project in which I have a QgraphicsView inside a tab. And I have one other tab for a purpose.
    When I'm switching from one tab to another and then trying to set the size of the view ,it is not getting set.

    But when i'm setting the size working on same tab , the code is working well.

    Could one please guide me.

    Also, please tell whether we can set the size of the QGraphicsView when it's parent class is hidden??


    Added after 47 minutes:


    If one is not clear with the question, let me know
    Last edited by Amal Srivastava; 10th November 2017 at 11:26.

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 18th June 2016, 22:30
  2. Replies: 2
    Last Post: 8th December 2013, 06:53
  3. Replies: 0
    Last Post: 14th February 2012, 16:43
  4. Replies: 0
    Last Post: 26th October 2010, 18:59
  5. Replies: 2
    Last Post: 23rd March 2009, 18:26

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts