PDA

View Full Version : QWTDial problem



zaferaltug
28th October 2008, 10:38
I have two computers both have the same configuration.(vs 2005 sp1,Qt 4.4.0,XP sp3).
I installed qwt header and libs and dlls both my computers.I was able to compile and build a simple code like below one of my computer and I can run it successfully(no errors).But when I transport the code on my other (office) computer it is compiled and built in debug mode (no errors) successfully but when I want to run it,the program exits with that sentence;
The program '[2332] example.exe: Native' has exited with code 1 (0x1).

simple Code;
QwtDial *d=new QwtDial();

It can't instantiate any qwt object..Why it does like that...
I need some help to solve this problem.

loli
17th November 2008, 19:18
Hi
I have same problem. Do you have a solution?
Tom.

d_stranz
20th November 2008, 16:40
I think it is a good idea to rebuild Qt and Qwt every time you install on a new computer. If you simply copy binary files (libs, dlls, etc.) from one computer to another you can have problems if there is something different in the system environment on one PC vs. the other.

I am sure that your two PCs are not identical. Windows Update? Extra applications on one that are not on the other? Anything can change the system environment.

David