PDA

View Full Version : Modifying Dialog problem



donmorr
22nd May 2006, 22:52
Hello All,
Having a bit of trouble modifying a dialog that I have been working on for the last while. I was working on it this evening with no problem, but now I can't seem to move any of the widgets from their current position, when I attempt to drag them to a new location they spring back to their original!!
I've tried creating a default dialog but the problem persists, I can't add to it or move the OK or Cancel button.

Am I missing something obvious?? :confused:

Cheers,
Donal

gfunk
22nd May 2006, 23:12
Are the widgets inside of a layout? If they are, did you try right-clicking on the layout, and do "Lay out->Break Layout", and then see if you can move them?

donmorr
24th May 2006, 21:42
No they are not in any layouts.
I've tried creating a new Form and I can't seem to add any new widgets to it!
Any ideas?

donmorr
25th May 2006, 20:49
Bump


Any one got ideas on this? I can edit my forms no problem on my windows workstation at work but not on my linux box at home, using qt 4.1.2

I might try installing 4.1.3 if nobody has any suggestions


Cheers

wysota
25th May 2006, 21:02
Could you attach the .ui file here?

donmorr
26th May 2006, 13:56
Its actually any ui file that I try. If i create a new form or open my current projects form (no problems with it on my windows workstation).
I've installed qt 4.1.3 last night (took bloody ages to build :p ) and I'll try designer this evening. If I'm still having the same issue I'll forward on my projects UI.

Cheers