PDA

View Full Version : QTextEdit control



vijay anandh
31st May 2006, 13:54
Hi
I am vijay using VS 2005 with QT 4.1.

I have one QLineEdit control and below that one QTextEdit control. . QTextEdit control by default has some text . If I press tab button while i am in QLineEdit control, then, all contents in the QTextEdit should get selected.

What can i do

Warm regards
vijay

munna
31st May 2006, 14:12
I think you will need to subclass QTextEdit and in the focusInEvent you have to call selectAll().

zlatko
31st May 2006, 14:14
....or use eventFilter