PDA

View Full Version : QImage.loadFromData won't work



cil
18th April 2011, 14:27
Hi all.

I'm trying to load a QImage using QImage.loadFromData (PyQt4) but it returns False meaning something went wrong. But how can I know what's the problem? I'm pretty sure my data string is correct.
There's a way to have an error message?

thank you.

wysota
18th April 2011, 16:17
What is the content of the byte array you are passing to the method?

cil
18th April 2011, 17:22
the content of the array is the raw content of a jpeg file

Added after 38 minutes:

Suspecting some broken dependancies and recompiled packages qt-core and qt-gui. Now it works... But an error message lets saving time.

Thank you anyway.