PDA

View Full Version : QWindow does not hav getOpacity function?



awfan
23rd January 2013, 04:09
why QWindow does not hav getOpacity function? it has only have setOpacity function,
but how can i get QWindow Opactity?

Santosh Reddy
23rd January 2013, 04:17
Edit: Removed, realised later it's Qt Quick post

awfan
23rd January 2013, 04:30
may be realise in 5.0.1 ?

wysota
23rd January 2013, 11:28
QWindow is not part of QtQuick. Moving to Newbie.

@awfan: apparently the API to query for the opacity is not available for non-widget windows. You can check the bugtracker to see if any issues regarding opacity have been reported.