PDA

View Full Version : is it possible to show the check box when qaction is checkable?



newcfd
4th September 2015, 21:56
I would like to show the user a check box for a checkable qaction

ChrisW67
4th September 2015, 23:12
A QAction is not a visible entity. It will usually be associated with a QToolButton, keyboard shortcut or menu., but can be associated with any widget. Where are you using the QAction, and where do you want the checkbox?

newcfd
4th September 2015, 23:33
I have a few checkable qactions inside a QToolButon and would like to show a checkbox for each of these qactions. Thanks for your reply.