PDA

View Full Version : Qt LARGEADDRESSAWARE



mont3z
25th January 2019, 18:23
Does anyone knows if it's safe to set LARGEADDRESSAWARE on a 32bit application using Qt-5.8 and Qt WebEngine?

I mean, I believe qt normally should be able to handle those large address spaces, right?

Thanks,
Mont3z.

ChrisW67
28th January 2019, 00:37
Maybe, maybe not. You would need to test it because Qt uses many subordinate components that may also have issues.
https://stackoverflow.com/questions/2288728/drawbacks-of-using-largeaddressaware-for-32-bit-windows-executables

Can you build a 64-bit version of your application or is the target limiting to 32-bit?

mont3z
29th January 2019, 18:41
At the moment I'm considering a migration to 64 bits.
Thanks a lot for your reply,
Mont3z.