Results 1 to 2 of 2

Thread: Static function signature

  1. #1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    25
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4
    Platforms
    MacOS X Unix/X11 Windows

    Default Static function signature

    Hi,
    I'm confused about static functions.
    How would I go about creating the signature for this static function when trying to
    make a QT widget out of this SoQt static function?

    Qt Code:
    1. static SoSeparator *nurbscurve_graph()
    2. {
    3. }
    4. ................
    5.  
    6. //mywidget.h
    7. public:
    8. static SoSeparator * nurbscurve_graph();
    9.  
    10. //mywidget.cpp
    11. void mywidget::static SoSeparator * nurbscurve_graph();
    12. {
    13. }
    To copy to clipboard, switch view to plain text mode 

    thanks.
    Last edited by jpn; 30th January 2008 at 20:47. Reason: missing [code] tags

  2. #2
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    6,264
    Thanks
    36
    Thanked 1,518 Times in 1,388 Posts
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    MacOS X Unix/X11 Windows Symbian S60 Maemo/MeeGo

    Default Re: Static function signature

    Qt Code:
    1. public:
    2. static SoSeparator * nurbscurve_graph();
    3.  
    4. SoSeparator * mywidget::nurbscurve_graph()
    5. {
    6. }
    To copy to clipboard, switch view to plain text mode 
    J-P Nurmi

  3. The following user says thank you to jpn for this useful post:

    jhearon (30th January 2008)

Similar Threads

  1. QPSQL driver in windows
    By brevleq in forum Installation and Deployment
    Replies: 31
    Last Post: 14th December 2007, 12:57
  2. how to add static library into qmake
    By Namrata in forum Qt Tools
    Replies: 1
    Last Post: 20th November 2007, 17:33
  3. KDE/QWT doubt on debian sarge
    By hildebrand in forum KDE Forum
    Replies: 13
    Last Post: 25th April 2007, 06:13
  4. use qpsql
    By raphaelf in forum Installation and Deployment
    Replies: 34
    Last Post: 22nd August 2006, 12:52
  5. I got two problems when I used static compiled library of QT4
    By qintm in forum Installation and Deployment
    Replies: 8
    Last Post: 20th April 2006, 08:52

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.