Results 1 to 4 of 4

Thread: How to make three dots?

  1. #1
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Vienna, Austria
    Posts
    19
    Thanks
    10
    Qt products
    Qt3 Qt4
    Platforms
    MacOS X Windows

    Default How to make three dots?

    I want to make a tool button with "..." as text but it seems that this is a command or something else. when i take ".." as label it is shown, however as soon as there are three dots, they disappear somehow.

    Does anybody know, how to get around this? (except drawing a picture with ... and setting it as the tool button icon?)

  2. #2
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    6,264
    Thanks
    36
    Thanked 1,518 Times in 1,388 Posts
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    MacOS X Unix/X11 Windows Symbian S60 Maemo/MeeGo

    Default Re: How to make three dots?

    The default text of a QToolButton in Qt Designer is "..." and it works fine for me. Perhaps the problem is elsewhere?
    J-P Nurmi

  3. #3
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Vienna, Austria
    Posts
    19
    Thanks
    10
    Qt products
    Qt3 Qt4
    Platforms
    MacOS X Windows

    Default Re: How to make three dots?

    Sorry, i haven't described the problem correctly.

    Actually I have a toolbar and I insert QActions as Tool Buttons. When i set the text of the QAction to ... it disappears

  4. #4
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Vienna, Austria
    Posts
    19
    Thanks
    10
    Qt products
    Qt3 Qt4
    Platforms
    MacOS X Windows

    Default Re: How to make three dots?

    ah, just solved it.

    I had to set the icon text to ..., not the text

Similar Threads

  1. QT4 for kde 4 beta 2 configure problem: make not found
    By marcomangiante in forum Installation and Deployment
    Replies: 1
    Last Post: 5th September 2007, 20:35
  2. Window OS make distclean && qmake && make one line
    By patrik08 in forum General Programming
    Replies: 4
    Last Post: 22nd March 2007, 10:43
  3. Compiling with Qmake/Make
    By VireX in forum Newbie
    Replies: 25
    Last Post: 22nd February 2007, 05:57
  4. Qt/Embedded Installation error during make
    By mahe2310 in forum Installation and Deployment
    Replies: 5
    Last Post: 7th September 2006, 04:05
  5. Qt4.1.4 make errors.
    By impeteperry in forum Installation and Deployment
    Replies: 11
    Last Post: 1st July 2006, 17:27

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.