Results 1 to 5 of 5

Thread: Storing widget state

  1. #1
    Join Date
    May 2007
    Location
    Lublin, Poland
    Posts
    345
    Thanks
    40
    Thanked 8 Times in 4 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4
    Platforms
    MacOS X Unix/X11 Windows

    Default Storing widget state

    Hi guys,

    Is there a cache/history class that can store widget state(and its children states)? I need to open a dialog, the user can enter some data, change checkbox state, choose some options, but when "cancel" is pushed the state of the widget should be the same as when shown(before editing). Is there any features/class in Qt that could help achieve that?

    Thanks

    kacper
    Qt allows you to use everything you want
    wysota
    --------------------------------------------------------------------------------
    #if defined(Q_OS_UNIX) && defined(QT_DEBUG)
    abort(); // trap; generates core dump
    #else
    exit(1); // goodbye cruel world
    #endif

  2. #2
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Warsaw, Poland
    Posts
    33,363
    Thanks
    3
    Thanked 5,012 Times in 4,791 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4 Qt5 Qt/Embedded
    Platforms
    Unix/X11 Windows Android Maemo/MeeGo
    Wiki edits
    10

    Default Re: Storing widget state

    Not really. I mean not out of the box, but it should be relatively easy to implement uch a thing. Thanks for the idea

  3. #3
    Join Date
    May 2007
    Location
    Lublin, Poland
    Posts
    345
    Thanks
    40
    Thanked 8 Times in 4 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4
    Platforms
    MacOS X Unix/X11 Windows

    Default Re: Storing widget state

    Sounds useful and easy to implement. I will write it myself ok..

    Kacper
    Qt allows you to use everything you want
    wysota
    --------------------------------------------------------------------------------
    #if defined(Q_OS_UNIX) && defined(QT_DEBUG)
    abort(); // trap; generates core dump
    #else
    exit(1); // goodbye cruel world
    #endif

  4. #4
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Warsaw, Poland
    Posts
    33,363
    Thanks
    3
    Thanked 5,012 Times in 4,791 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4 Qt5 Qt/Embedded
    Platforms
    Unix/X11 Windows Android Maemo/MeeGo
    Wiki edits
    10

    Default Re: Storing widget state

    Let's compare solutions afterwards

  5. #5
    Join Date
    May 2007
    Location
    Lublin, Poland
    Posts
    345
    Thanks
    40
    Thanked 8 Times in 4 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4
    Platforms
    MacOS X Unix/X11 Windows

    Default Re: Storing widget state

    Why not.
    When I have the code, will write you or paste it here.

    Kacper
    Qt allows you to use everything you want
    wysota
    --------------------------------------------------------------------------------
    #if defined(Q_OS_UNIX) && defined(QT_DEBUG)
    abort(); // trap; generates core dump
    #else
    exit(1); // goodbye cruel world
    #endif

Similar Threads

  1. Tricky problem with ARGB widget / UpdateLayeredWindow
    By nooky59 in forum Qt Programming
    Replies: 3
    Last Post: 21st February 2008, 10:35
  2. Replies: 3
    Last Post: 17th October 2007, 12:52
  3. [QT4] Saving a widget state
    By KShots in forum Qt Programming
    Replies: 3
    Last Post: 1st May 2006, 14:31
  4. How and when to repaint a widget ?
    By yellowmat in forum Newbie
    Replies: 7
    Last Post: 3rd April 2006, 16:36
  5. [Qt 4.1.0] Split a widget on demand
    By Townk in forum Qt Programming
    Replies: 3
    Last Post: 17th February 2006, 14:16

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.