Results 1 to 2 of 2

Thread: Plugin not getting loaded

  1. #1
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2
    Qt products
    Qt3 Qt4
    Platforms
    Unix/X11 Windows

    Default Plugin not getting loaded

    I installed the qwt package. But the qwtplot plugin's are not getting loaded into the designer.I have checked the location and libqwtplugin.so file is indeed there in the $QT_DIRECTORY/plugin/designer.

    But I am not able to figure out which it is not getting loaded.

    Thank you in advance

  2. #2
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Warsaw, Poland
    Posts
    33,364
    Thanks
    3
    Thanked 5,013 Times in 4,791 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4 Qt5 Qt/Embedded
    Platforms
    Unix/X11 Windows Android Maemo/MeeGo
    Wiki edits
    10

    Default Re: Plugin not getting loaded

    Maybe the qwt library is not available for the plugin. Make sure libqwt.so (or is it libqwt5.so?) is in your library path.

Similar Threads

  1. Unhandled exception in qatomic
    By NewGuy in forum Qt Programming
    Replies: 14
    Last Post: 23rd July 2013, 10:49
  2. exception at 0x65100c40 (QtGuid4.dll)
    By sabeesh in forum Qt Programming
    Replies: 11
    Last Post: 21st December 2007, 18:10
  3. QPluginLoader not recognizing a plugin
    By KShots in forum Qt Programming
    Replies: 3
    Last Post: 29th June 2007, 15:13
  4. plugin loading problem
    By naresh in forum Qt Programming
    Replies: 6
    Last Post: 9th June 2007, 20:05
  5. Qt4 win opensource + mysql plugin
    By vr in forum Installation and Deployment
    Replies: 3
    Last Post: 25th May 2007, 10:01

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.