Results 1 to 5 of 5

Thread: Remove Help option

  1. #1
    Join Date
    May 2009
    Posts
    94
    Thanks
    10
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Windows

    Post Remove Help option

    I created a class which is derived from QDialog. In my dialog both help and close option is there. I dont want to keep or disable the help option which is a shown in fig. I want to keep onlu close option. Help me how to do?

  2. #2
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    6,264
    Thanks
    36
    Thanked 1,518 Times in 1,388 Posts
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    MacOS X Unix/X11 Windows Symbian S60 Maemo/MeeGo

  3. #3
    Join Date
    May 2009
    Posts
    94
    Thanks
    10
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Windows

    Default Re: Remove Help option

    I already show this example. It is setting the flags for all the checkbox. For only one help check box is it required to write all those thing, any simple way for this? I need only for disabling help check box.

  4. #4
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    New Delhi, India
    Posts
    2,467
    Thanks
    8
    Thanked 334 Times in 317 Posts
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Unix/X11 Windows

    Default Re: Remove Help option

    I already show this example. It is setting the flags for all the checkbox. For only one help check box is it required to write all those thing, any simple way for this?
    All the check boxes are for your convenience. When you find the right combination, you can copy the flag settings that appear in the dialog and set it on ur dialog with setWindowFlags();
    You are not supposed to rewrite the whole example :P

  5. #5
    Join Date
    May 2009
    Posts
    94
    Thanks
    10
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Windows

    Default Re: Remove Help option

    Quote Originally Posted by aamer4yu View Post
    All the check boxes are for your convenience. When you find the right combination, you can copy the flag settings that appear in the dialog and set it on ur dialog with setWindowFlags();
    You are not supposed to rewrite the whole example :P
    setWindowFlags();giving unexpected result and i want to remove that check box,here there is option to set help option, but i didn't found anything to remove help button.

Similar Threads

  1. Remove word microsoft only chars by unicode
    By patrik08 in forum Qt Programming
    Replies: 0
    Last Post: 27th May 2008, 09:30
  2. remove node in xml file
    By mattia in forum Newbie
    Replies: 1
    Last Post: 6th March 2008, 14:25
  3. QGLWidget with multiple monitors
    By Rayven in forum Qt Programming
    Replies: 3
    Last Post: 4th August 2006, 11:28
  4. QRegExp Help; remove all html tag
    By patrik08 in forum Qt Programming
    Replies: 7
    Last Post: 27th July 2006, 14:40
  5. QSettings again ... how to remove array elements
    By Mike in forum Qt Programming
    Replies: 4
    Last Post: 11th January 2006, 09:58

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.