Results 1 to 5 of 5

Thread: use user type in signal function parametrs

  1. #1
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Russia, South Ural, Chelyabinsk
    Posts
    42
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    MacOS X Unix/X11 Windows

  2. #2
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    4,380
    Thanks
    19
    Thanked 1,005 Times in 913 Posts
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Unix/X11 Windows Symbian S60
    Wiki edits
    5

    Default Re: use user type in signal function parametrs

    Hi use qRegisterMetaType/Q_DECLARE_METATYPE.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    628
    Thanks
    3
    Thanked 89 Times in 87 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4 Qt5 Qt/Embedded
    Platforms
    MacOS X Unix/X11 Windows

    Default Re: use user type in signal function parametrs

    How can you say its not working. There could several other factors who can affect the connection. Please show that, how your slot looks and how you are connecting the signal slot.
    Also please check the return value of CONNECT statement. You may need to register your data type.

  4. #4
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    UK
    Posts
    2,447
    Thanks
    6
    Thanked 348 Times in 333 Posts
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Windows

    Default Re: use user type in signal function parametrs

    Check the output window, you may notice an error being output at run time about incompatible signal/slots and such like.

    and like yogeshgokul says, we need to see your slot and connect statements.

  5. #5
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Russia, South Ural, Chelyabinsk
    Posts
    42
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    MacOS X Unix/X11 Windows

    Default Re: use user type in signal function parametrs

    Ok! Thank for help!

    - add Q_DECLARE_METATYPE(BmsEMsgType)
    - edit CONNECT
    - edit signals section (change definition)

    Now it's work.

Similar Threads

  1. how to emit signal in a static function ?
    By cxl2253 in forum Qt Programming
    Replies: 32
    Last Post: 7th July 2016, 21:36
  2. Problem emitting signal from a static function
    By Valheru in forum Qt Programming
    Replies: 21
    Last Post: 12th June 2007, 14:48
  3. KDE/QWT doubt on debian sarge
    By hildebrand in forum KDE Forum
    Replies: 13
    Last Post: 25th April 2007, 06:13
  4. use qpsql
    By raphaelf in forum Installation and Deployment
    Replies: 34
    Last Post: 22nd August 2006, 12:52
  5. use libs under qt4
    By raphaelf in forum Qt Programming
    Replies: 6
    Last Post: 27th February 2006, 17:59

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.