Results 1 to 2 of 2

Thread: QListView

  1. #1
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    115
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Unix/X11

    Default QListView

    Hello anyone,

    I'am using QT-4.1 on Fedora Core 4
    In the QT 3 series there was in QListView to add a column called addColumn.
    In QT-4.1 only in QTreeWidget and QTable is possible to insert columns.
    I'have tried through QAbstratItemModel and model with no succes.
    I'have tried to subclass a QAbstractItemModel.
    Is there some documentation for QListView to add columns in QT-4-1.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Warsaw, Poland
    Posts
    33,364
    Thanks
    3
    Thanked 5,014 Times in 4,792 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4 Qt5 Qt/Embedded
    Platforms
    Unix/X11 Windows Android Maemo/MeeGo
    Wiki edits
    10

    Default Re: QListView

    QListView is single column in Qt4 (it's equal to QListBox from Qt3). An equivalent of Q3ListView is QTreeView.

Similar Threads

  1. how to move item up and down in QListView
    By zhanglr in forum Qt Programming
    Replies: 3
    Last Post: 1st August 2008, 14:39
  2. QListView word wrap
    By serega in forum Qt Programming
    Replies: 17
    Last Post: 30th August 2007, 03:13
  3. QDialog / QListView problem
    By harakiri in forum Qt Programming
    Replies: 1
    Last Post: 10th July 2007, 18:31
  4. Subclass QListView to show two colums in one
    By Mookie in forum Qt Programming
    Replies: 2
    Last Post: 23rd June 2007, 02:12
  5. Keeping focus at bottom of QListView
    By jakamph in forum Qt Programming
    Replies: 4
    Last Post: 10th January 2006, 14:45

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.