Results 1 to 2 of 2

Thread: Connect A Database With code

  1. #1
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1
    Qt products
    Qt3 Qt/Embedded
    Platforms
    Windows

    Post Connect A Database With code

    hey friends,, i want to make a mobile application for that keeps record of the attendance of the students , The student info, Roll No and photo.. etc Are in data
    base i want to connect it with my application so how should i do it.. suggestion plz?

    Thanks))
    Fk_King

  2. #2
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    4,380
    Thanks
    19
    Thanked 1,004 Times in 913 Posts
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Unix/X11 Windows Symbian S60
    Wiki edits
    5

    Default Re: Connect A Database With code

    QtSql and QSqlDatabase?

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 3rd July 2011, 10:41
  2. Connect to database
    By seink in forum Newbie
    Replies: 12
    Last Post: 26th April 2011, 18:43
  3. QSqlDatabase - How to connect to multiple database?
    By cutie.monkey in forum Qt Programming
    Replies: 4
    Last Post: 10th March 2010, 12:03
  4. how to connect to a microsoft access database?
    By mismael85 in forum Qt Programming
    Replies: 3
    Last Post: 7th March 2008, 09:25
  5. My application can't connect to database when deploy it???
    By gtthang in forum Installation and Deployment
    Replies: 1
    Last Post: 15th February 2006, 11:01

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.