Results 1 to 2 of 2

Thread: Dial Gauge

  1. #1
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    30
    Thanks
    3
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Windows

    Default Dial Gauge

    Hi, I am trying to make a dial gauge but with 2 different values. Such as a clock (for hour and minute) but I would like to make a gauge that shows velocity and position of my object. I have been going through the examples in Qt Creator but I am stuck. I have tried to use QDial but I managed to only make a dial with 1 value. Also I am confused about QwtDial. Can somebody explain QwtDial and give me any clues on where to start?

  2. #2
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    7,729
    Thanks
    13
    Thanked 1,610 Times in 1,537 Posts
    Qt products
    Qt4 Qt5
    Platforms
    Unix/X11 Windows
    Wiki edits
    17

    Default Re: Dial Gauge

    I cannot answer about QwtDial. However, there's an Analogue Clock Example with two needles on a single dial that might be informative.

    Perhaps someone could move this thread into the Qwt forum.

Similar Threads

  1. Dial Controller
    By jeff28 in forum Newbie
    Replies: 1
    Last Post: 23rd August 2012, 00:36
  2. Can I set image for qwt dial
    By validator in forum Qwt
    Replies: 3
    Last Post: 17th December 2010, 07:20
  3. custom image dial and switch
    By Bill_Lumberg in forum Newbie
    Replies: 2
    Last Post: 8th October 2010, 20:43
  4. How can I draw needle for dial in Qwt
    By validator in forum Qwt
    Replies: 6
    Last Post: 3rd February 2008, 21:27
  5. Can I launch a dial-up connection in Windows?
    By gtthang in forum Qt Programming
    Replies: 3
    Last Post: 9th February 2006, 13:32

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.