Results 1 to 2 of 2

Thread: build exe with static lib

  1. #1
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    china
    Posts
    54
    Thanks
    2
    Qt products
    Qt4 Qt/Embedded
    Platforms
    Unix/X11 Windows

    Default build exe with static lib

    hello,
    I find qt has static lib , C:/Qt/4.8.4/lib/libQtGuid4.a
    , so how can I link my src with the static lib and buid the exe??

  2. #2
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    7,480
    Thanks
    13
    Thanked 1,568 Times in 1,497 Posts
    Qt products
    Qt4 Qt5
    Platforms
    Unix/X11 Windows
    Wiki edits
    17

    Default Re: build exe with static lib

    Use the qmake that comes with the static build of Qt you made to process your PRO file and it should link the static Qt libraries by default.

    If you are looking at a downloaded set of MingW-built binaries then the *.a files in the lib folder are import stubs for the dynamic libraries, not static libs.

Similar Threads

  1. QT static build
    By brasco2k9 in forum Installation and Deployment
    Replies: 7
    Last Post: 9th February 2013, 13:34
  2. Build static QT + static SSL problem.
    By makzimi in forum Qt Programming
    Replies: 3
    Last Post: 23rd April 2012, 23:45
  3. Replies: 1
    Last Post: 13th January 2010, 23:35
  4. Moving from QT 4.5 shared build to QT 4.5.2 static build
    By extrakun in forum Qt Programming
    Replies: 0
    Last Post: 26th October 2009, 09:49
  5. Can i build a static exe?
    By coder1985 in forum Qt Programming
    Replies: 3
    Last Post: 11th June 2008, 16:18

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.