Results 1 to 2 of 2

Thread: ExtraCharacters after test expression.

  1. #1
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Laval, France
    Posts
    122
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Windows

    Default ExtraCharacters after test expression.

    This is a message I got in Qt Creator concerning my project file.
    I dont see any test expression.
    I did permute the lines of my .pro file to sort the header paths alphabetically

  2. #2
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Laval, France
    Posts
    122
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Windows

    Default Re: ExtraCharacters after test expression.

    I'm not quite sure how I fixed it, but I got the impression that I did it by removing some space around the equals sign
    with
    SOURCES=...

    I only wish the error message were more friendly;

Similar Threads

  1. Unit Test: Test if QPushButton has a menu
    By FelixB in forum Qt Programming
    Replies: 1
    Last Post: 7th November 2012, 13:12
  2. Regular expression help!
    By ConkerX in forum Qt Programming
    Replies: 10
    Last Post: 31st August 2011, 16:47
  3. Help with regular expression
    By Gourmet in forum General Programming
    Replies: 19
    Last Post: 11th August 2011, 16:04
  4. QRegular expression need and use
    By sbvishal in forum Qt Programming
    Replies: 1
    Last Post: 19th December 2007, 08:13
  5. reg expression
    By mickey in forum General Programming
    Replies: 8
    Last Post: 5th July 2007, 21:21

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.