Results 1 to 2 of 2

Thread: 'QtConcurrentRun': No such file or directory

  1. #1
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    44
    Thanks
    6
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Qt products
    Qt4 Qt5
    Platforms
    Windows

    Default 'QtConcurrentRun': No such file or directory

    I using vs2013 with qt5.4

    how to solve

  2. #2
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Graz, Austria
    Posts
    8,419
    Thanks
    37
    Thanked 1,545 Times in 1,495 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4 Qt5
    Platforms
    Unix/X11 Windows

    Default Re: 'QtConcurrentRun': No such file or directory

    Using the correct header name should help.

    https://qt-project.org/doc/qt-5-snap...oncurrent.html

    Cheers,
    _

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 25th July 2013, 06:17
  2. QtConcurrentRun and global function
    By hakermania in forum Newbie
    Replies: 2
    Last Post: 16th July 2011, 10:05
  3. Replies: 1
    Last Post: 23rd May 2011, 04:53
  4. Replies: 1
    Last Post: 8th November 2010, 03:24
  5. Replies: 4
    Last Post: 9th May 2010, 16:18

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.