Results 1 to 4 of 4

Thread: Radio Button in qml

  1. #1
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Bangalore
    Posts
    24
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Qt products
    Qt4 Qt5 Qt/Embedded
    Platforms
    Unix/X11 Windows Symbian S60

    Default Radio Button in qml

    Hi Everybody,

    How to implement the QML Radio button in the QtQuick 1.1.

    Please share the sample code if any body has used the radio button functionality.

    BR,
    Aster

  2. #2
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    206
    Thanks
    34
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default Re: Radio Button in qml

    Hello,

    Qt Code:
    1. GroupBox {
    2. title: "Tab Position"
    3.  
    4. RowLayout {
    5. ExclusiveGroup { id: tabPositionGroup }
    6. RadioButton {
    7. text: "Top"
    8. checked: true
    9. exclusiveGroup: tabPositionGroup
    10. }
    11. RadioButton {
    12. text: "Bottom"
    13. exclusiveGroup: tabPositionGroup
    14. }
    15. }
    16. }
    To copy to clipboard, switch view to plain text mode 

    Just a question. Are you really a certified Qt Developer?!?!?!

  3. #3
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Graz, Austria
    Posts
    8,416
    Thanks
    37
    Thanked 1,544 Times in 1,494 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4 Qt5
    Platforms
    Unix/X11 Windows

    Default Re: Radio Button in qml

    Quote Originally Posted by codeman View Post
    Qt Code:
    1. GroupBox {
    2. title: "Tab Position"
    3.  
    4. RowLayout {
    5. ExclusiveGroup { id: tabPositionGroup }
    6. RadioButton {
    7. text: "Top"
    8. checked: true
    9. exclusiveGroup: tabPositionGroup
    10. }
    11. RadioButton {
    12. text: "Bottom"
    13. exclusiveGroup: tabPositionGroup
    14. }
    15. }
    16. }
    To copy to clipboard, switch view to plain text mode 
    I doubt any of that is available in QtQuick 1.
    Actually I am pretty sure they aren't.

    Quote Originally Posted by codeman View Post
    Just a question. Are you really a certified Qt Developer?!?!?!
    Are certified developers not allowed to ask questions in your opinion?

    Cheers,
    _

  4. #4
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    206
    Thanks
    34
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default Re: Radio Button in qml

    Certified Developer don´t ask. They answer;o))

    Hey come on I oversee the 1.1 ,-)) Don´t be a moraliser.

Similar Threads

  1. adding radio button in listview
    By phillip_Qt in forum Qt Programming
    Replies: 4
    Last Post: 8th July 2013, 08:07
  2. how to check radio button
    By tommy in forum Newbie
    Replies: 2
    Last Post: 24th February 2012, 02:50
  3. Coloring of Radio Button
    By jogeshwarakundi in forum Qt for Embedded and Mobile
    Replies: 0
    Last Post: 22nd July 2008, 15:05
  4. QTreeWidgetItem + radio Button
    By desch in forum Qt Programming
    Replies: 5
    Last Post: 14th November 2007, 14:15
  5. Undoing radio button checks.
    By Doug Broadwell in forum Qt Programming
    Replies: 1
    Last Post: 22nd May 2007, 09:12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.