Results 1 to 2 of 2

Thread: QwtPolarCurve setData()

  1. #1
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    1
    Qt products
    Qt5
    Platforms
    Windows

    Default QwtPolarCurve setData()

    Hello!
    I'm trying to draw a curve on PolarPlot. I use setData for this. But it requires QwtSerialData<QwtPointPolar> as parametr. Could you show me example how to declare and initiate it?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    2
    Qt products
    Qt5
    Platforms
    Windows

    Default Re: QwtPolarCurve setData()

    Same problem here, if someone could help...

    this is what I have now:
    QwtSeriesData<QwtPointPolar> *datap;
    //fill datap with data somehow
    curve->setData(datap);
    Last edited by juancaa; 20th October 2015 at 03:56.

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 9th November 2015, 09:29
  2. Replies: 0
    Last Post: 25th September 2014, 13:36
  3. QwtPolarCurve setData()---help needed
    By swamyonline in forum Qwt
    Replies: 2
    Last Post: 6th August 2008, 07:30
  4. setData()
    By starcontrol in forum Qt Programming
    Replies: 2
    Last Post: 2nd May 2008, 08:54
  5. setData()
    By coderbob in forum Qt Programming
    Replies: 4
    Last Post: 28th February 2008, 12:51

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.