Results 1 to 2 of 2

Thread: How to set up visible rectangle of QGraphicsView?

  1. #1
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    1
    Qt products
    Qt5
    Platforms
    Windows

    Default How to set up visible rectangle of QGraphicsView?

    How would I set up the visible rectangle of QGraphicsView in term of scene coordiation system? I want to simulate the action of zoom-window in CAD system.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Alameda, CA, USA
    Posts
    4,120
    Thanks
    235
    Thanked 656 Times in 646 Posts
    Qt products
    Qt5
    Platforms
    Windows Android

    Default Re: How to set up visible rectangle of QGraphicsView?

    A casual glance at the documentation for QGraphicsView would show you that there is a setSceneRect() method...
    <=== The Great Pumpkin says ===>
    Please use CODE tags when posting source code so it is more readable. Click "Go Advanced" and then the "#" icon to insert the tags. Paste your code between them.

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 25th June 2014, 15:14
  2. QgraphicsView rubber band selection rectangle not visible
    By tarunrajsingh in forum Qt Programming
    Replies: 1
    Last Post: 3rd April 2013, 16:44
  3. Dragging a rectangle across a QGraphicsView
    By blooglet in forum Qt Programming
    Replies: 2
    Last Post: 16th November 2010, 10:19
  4. Replies: 3
    Last Post: 21st October 2008, 11:41
  5. QGraphicsView : change selected rectangle style
    By kghose in forum Qt Programming
    Replies: 2
    Last Post: 28th July 2008, 18:12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.