Results 1 to 2 of 2

Thread: QWT assert failure

  1. #1

    Default QWT assert failure

    I did a QWT plot (with qwt 5.0.x) that has 3 sliders to scale and scroll the plot by calling "setAxisScale" and "replot()".

    this plot runs into an "assert failure" when moving the sliders.

    The complete error says "ASSERT: y>=0" in file c:\iwake\build_vs2005_commercial______________padd ing______________\src\gui
    \painting\qpaintengine_raster_p.h, line 293

    sometimes the error description is:
    "ASSERT: y>m_height" ...


    Visual Studio Debug Log says:
    QPaintEngine::setSystemRect, should not be changed while engine is active
    QPaintEngine::setSystemClip(), should not be changed while engine is active
    QPixmap:perator=: Cannot assign to pixmap during painting
    QWidget::repaint: recursive repaint detected.


    Any help would be appreciated! I'm using QT 4.1.4

    Andy

  2. #2
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    3,253
    Thanked 860 Times in 809 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4 Qt/Embedded
    Platforms
    MacOS X Unix/X11 Windows

    Default Re: QWT assert failure

    QWidget::repaint: recursive repaint detected.
    Start the debugger and find out what initiates the recursion.
    If you have no idea, what I'm talking about, please post the stack.

    Uwe

Similar Threads

  1. use interesting QWT Library with QT3.X
    By raphaelf in forum Qwt
    Replies: 2
    Last Post: 23rd January 2006, 12:24

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.