Results 1 to 2 of 2

Thread: QTableWidget Combobox

  1. #1
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    201
    Thanks
    22
    Qt products
    Qt4 Qt/Embedded
    Platforms
    Unix/X11 Windows

    Default QTableWidget Combobox

    Dear All

    We use a qcombobox delegate for our table widget, but we have a problem for the size.

    When we click to the cell, combobox comes, but the size of the table doesnt change, and you could not see inside of the combe.

    It there any signal to resize the column of the table?

  2. #2
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Warsaw, Poland
    Posts
    33,363
    Thanks
    3
    Thanked 5,012 Times in 4,791 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4 Qt5 Qt/Embedded
    Platforms
    Unix/X11 Windows Android Maemo/MeeGo
    Wiki edits
    10

    Default Re: QTableWidget Combobox

    You can try changing the size hint of the item and emitting layoutChanged().

Similar Threads

  1. Qtablewidget Combobox
    By aekilic in forum Qt Programming
    Replies: 17
    Last Post: 7th July 2015, 11:22
  2. QTableWidget combobox
    By aekilic in forum Qt Programming
    Replies: 14
    Last Post: 17th September 2007, 14:39
  3. QTableWidget editing question
    By Trasmeister in forum Qt Programming
    Replies: 1
    Last Post: 20th September 2006, 18:46
  4. Filling combobox from database
    By Philip_Anselmo in forum Qt Programming
    Replies: 3
    Last Post: 11th May 2006, 17:53
  5. Replies: 6
    Last Post: 5th March 2006, 21:05

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.